VÅRA FORMAT

Här hittar du alla våra annonsformat.
Har du några frågor kontakta oss gärna för speciallösningar.

Ny Teknik

Ny Teknik är Sveriges största tekniktidning och tekniksajt. Vi bevakar snabbväxande branscher, nya entreprenörsföretag och produkter, samt berättar hur ny teknik används inom industrin och hur teknikutvecklingen påverkar samhället. Vi publicerar snabba tekniknyheter från hela världen och möter våra besökare på olika digitala plattformar dygnet runt.

Lag & Avtal

Lag & Avtal – För chefer med personalen och arbetsrätten i fokus Lag & Avtal är Sveriges främsta nyhetskälla för nyheter inom arbetsrätt. Vi erbjuder senaste nytt om nya domar från Arbetsdomstolen och EU-domstolen, expertkommentarer om rättspraxis och debatt om aktuella ämnen inom arbetsrätt och arbetsmarknad. Vår bevakning av arbetsrättens utveckling är heltäckande.  Lag & Avtal ger också praktisk vägledning till personalansvariga och förtroendevalda om de frågor och problem som uppstår mellan arbetsgivare och anställda.

Teknikhistoria

Teknikhistoria – för de verkligt teknikintresserade Teknikhistoria är magasinet som skriver om banbrytande teknikhändelser som har förändrat vår vardag. Vi berättar hur det omöjliga blev möjligt och lyfter fram personerna bakom innovationerna. Magasinet skildrar tekniken och visionärerna bakom svenska företag som Ericsson, ABB och Volvo – och berättar historier om bilar, flygplan och våra viktigaste vardagsprylar. Teknikhistoria är ett underhållande och allmänbildande magasin som görs av Ny Tekniks redaktion.

Arbetarskydd

Arbetarskydd – För de som påverkar arbetsmiljön i praktiken Arbetarskydd är Sveriges oberoende magasin om arbetsmiljö. Vi bevakar vad som händer kring lagar och regler och hjälper dig med arbetsmiljöansvar att göra rätt när du fattar beslut om arbetsmiljön. Du kan exempelvis vara personalansvarig, skyddsombud, skyddsingenjör eller arbetsmiljöingenjör och produktionsansvarig. Arbetarskydd berättar vad som händer inom arbetsmiljöområdet och hur det påverkar dig och din organisation. Vi håller också koll på väckta åtal, meddelade domar, överklaganden och strafförelägganden, samt utdömande av viten och överklaganden i tillsynsärenden.