Välkommen till mediehuset Ny Teknik Group

Ny Teknik Group är Sveriges ledande mediehus för beslutsfattare och ledningsgrupper som vill skapa nya affärer och utvecklas i sin yrkesroll

Med våra starka publicistiska varumärken, digitala plattformar, eventverksamhet och mervärdestjänster når vi de som verkar och påverkar i det svenska näringslivet. Dagligen ger vi våra läsare och besökare insikt, kunskap och information inom områdena teknik, juridik, arbetsrätt och HR.

I Sverige ger vi ut Ny TeknikLag & AvtalArbetarskydd, Personal & ledarskap och Teknikhistoria, med tillhörande webb- och mobilsajter, events samt ett flertal digitala nyhetsbrev. Dessutom driver vi karriärsajten Ingenjörskarriär tillsammans med Sveriges Ingenjörer.

Vi arrangerar årligen branschledande events som 33-listan.

Vår vision

Ny Teknik Groups vision är att vara förstahandsvalet för ledare och beslutsfattare som vill få insikt, kunskap och information i sin yrkesroll.

Vårt löfte till dig som läsare och annonsör:

Vi ska vara ledande inom affärsinformation för chefer och beslutsfattare inom områden som teknik, miljö, arbetsrätt och HR.

Vi ska producera kvalitetsjournalistik som inspirerar, engagerar och hjälper våra läsare att lyckas i sin yrkesroll och sina affärer – privat som professionellt.

Vi ska löpande utveckla kund- och konceptfokuserade annonseringslösningar som hjälper ditt varumärke att nå ut i ett riktat media till en engagerad målgrupp. En målgrupp som kan ta investeringsbeslut och som dagligen påverkar sin verksamhet. Allt kostnadseffektivt förstås.

Ledande befattningar

Gunilla Larsson

Gunilla Larsson

Chefredaktörer och ansvariga utgivare