Välkommen till mediehuset Ny Teknik Group

Ny Teknik Group är Sveriges ledande mediehus för beslutsfattare och ledningsgrupper som vill skapa nya affärer och utvecklas i sin yrkesroll

Med våra starka publicistiska varumärken, digitala plattformar, eventverksamhet och mervärdestjänster når vi de som verkar och påverkar i det svenska näringslivet. Dagligen ger vi våra läsare och besökare insikt, kunskap och information inom områdena teknik, juridik, arbetsrätt och HR.

I Sverige ger vi ut Ny TeknikLag & AvtalArbetarskydd och Teknikhistoria, med tillhörande webb- och mobilsajter, events samt ett flertal digitala nyhetsbrev. Dessutom driver vi karriärsajten Ingenjörskarriär tillsammans med Sveriges Ingenjörer.

Vi arrangerar årligen branschledande events som 33-listan.

Vår vision

Ny Teknik Groups vision är att vara förstahandsvalet för ledare och beslutsfattare som vill få insikt, kunskap och information i sin yrkesroll.

Vårt löfte till dig som läsare och annonsör:

Vi ska vara ledande inom affärsinformation för chefer och beslutsfattare inom områden som teknik, miljö, arbetsrätt och HR.

Vi ska producera kvalitetsjournalistik som inspirerar, engagerar och hjälper våra läsare att lyckas i sin yrkesroll och sina affärer – privat som professionellt.

Vi ska löpande utveckla kund- och konceptfokuserade annonseringslösningar som hjälper ditt varumärke att nå ut i ett riktat media till en engagerad målgrupp. En målgrupp som kan ta investeringsbeslut och som dagligen påverkar sin verksamhet. Allt kostnadseffektivt förstås.

Ledning

Chefredaktörer och ansvariga utgivare

Säljare